Jul i Norden – 11 december kl. 18.30

Publicerat den Kategoriserat som Aktuellt, Blogg, Information, Kultur, Okategoriserade

11.12 kl. 18.30
Jul i Norden med Frida Andersson och Fredrik Furu
Luckan, Georgsgatan 27, Helsingfors

Två av Svenskfinlands mest folkkära artister, Frida Andersson och Fredrik Furu, ger sig i december ut på en gemensam julturné i Finland.

Våra vackraste nordiska julsånger blandas med axplock ur Fridas och Fredriks egen låtskatt på svenska. Välkommen på en julkonsert för hela familjen.Insläpp kl. 17.30. Vi bjuder på glögg. Andra förfriskningar och tilltugg finns i bistron Café Rouge i Luckan.

Biljetter 24,50 euro st. via Lippu.fi
Köp biljetter i denna länk.
Boka via tel. 0600 900 900

Fredrik är aktuell med duetten ”Röster i vinden” tillsammans med Tove Ljungqvist. En låt som legat på Vegatoppen ända sedan i våras. Nästa år släpper han ett nytt album.

Frida Andersson jobbar även hon på nytt material och släpper en singel inom kort. Frida har gett ut fem album, tre på svenska och två på engelska och många känner igen henne från duetten ”Paradiset” (Paratiisi) tillsammans med Bo Sundström från Bo Kaspers Orkester. ”Det ska bli underbart att få sjunga tillsammans igen. Fredrik och jag kommer att hjälpas åt för att skapa den varma och mysiga julstämningen och samvaron som vi alla längtat så länge efter”, säger Frida.

av Karl Norrbom

Karl Norrbom