Önskar du söka jobb hos oss eller är du ute och letar efter en praktikplats?

Ifall du söker en praktikplats kontakta Luckan Info per e-post med din förfrågan, på adressen: [email protected]

* * *

Ledig befattning

Föreningen Luckans ungdomsverksamhet UngInfo erbjuder diskrimineringsförebyggande workshoppar och föreläsningar för elever i högstadiet och andra stadiet, inom ramen för föreningens roll i kompetenscentret Nuoska. Teman som behandlas är främst diskrimineringsförebyggande med betoning på motverkande av mobbning, våld, rasism, trakasserier m.m.

Vi söker en utbildningskoordinator på projektanställning till ungdomsverksamheten inom ramen för föreningens medverkan i kompetenscentret Nuoska fram till 1.4.2022 med möjlighet till förlängning. Befattningen är på heltid (100%). Stationeringsort är Luckans verksamhetspunkt i Helsingfors och koordinatorn skall ha möjlighet att besöka skolor i huvudstadsregionen och på andra orter i landet där svenskspråkiga skolor finns.

Till arbetsuppgifterna hör bl.a:

● sköta samarbetet med skolor och koordinera samt planera skolbesök
● sköta samarbetet med de övriga parterna inom kompetenscentret Nuoska
● leda workshoppar och föreläsningar för unga
● utveckla och producera metodmaterial
● stödja de övriga personerna som jobbar med utbildning och föreläsningar
riktade till unga
● medverka i ungdomsverksamhetens övriga verksamhet

Vi söker en person med lämplig examen och som har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och hålla utbildningar.

Erfarenhet av pedagogiskt arbete, att leda grupper samt utveckla material till ungdomar ses som meriter. Arbetet kräver utmärkta kunskaper i svenska och åtminstone goda kunskaper i finska. Det kräver god organisationsförmåga, förmåga till samarbete och nätverkande samt av att arbeta självständigt och som en del av Luckans ungdomsteam.

Befattningen är tidsbunden på heltid (100%) med inledning så snart som möjligt och fram till 1.4.2022 med möjlighet till förlängning. Vid anställning bör du visa upp ett kontrollintyg för personer som arbetar med barn.

Skicka din CV och en kort ansökan senast den 10.10.2021 till [email protected] För frågor och mera information kontakta teamledare Liselott Lindén, e-post: [email protected] eller per telefon +358 40 059 3919.