BloggBok-Fika

4.2 kl. 13 BokFika – Bär den som en krona

By 3 februari, 2014 mars 26th, 2020 No Comments

Det är jag som är suveränen! Det är jag som är suve­ränen! Jag går omkring och intalar mig det om nät­terna när jag inte får en blund i ögonen. Tänker på min röst varje gång jag säger något, högt för mig själv eller till någon annan. Ända sedan Albert ta­lade om för mig att min röst är min största tillgång, tycker jag att min röst låter underlig. Måste jag bli annorlunda bara för att jag gifter mig?

Sanna Tahvanainens nya roman om drottning Victoria av England (1819–1901) är en be­rättelse om ett barns isolerade liv, om en regent och en kvinna.
Idag, 4.2.2014, presenterade Tahvanainen sitt arbete med och sina tankar om boken om en av världens mäktigaste och därtill maktfullkomligaste kvinnor.

Köp boken i Luckan eller besök förlaget för närmare information.

Tahvanainen Sanna, 2013 “Bär den som en krona“, Schildts & Söderströms, ISBN: 9789515232083