Vill du få en inblick i hur din bransch fungerar i praktiken? Kanske du är intresserad av ett helt annat område än det du studerar? Vill du få råd och hjälp med hur du kan nå dina yrkesmässiga mål? Då kan en mentor vara någonting för dig!

Arcada erbjuder i samarbete med Luckan en möjlighet för Arcadas studerande att delta i ett mentorprogram för läsåret 2018-2019. Programmet riktar sig till studeranden som är längre hunna i sina studier.

För att delta i mentorprogrammet behöver man endast vara motiverad, öppen och engagerad. Ett lyckat mentorskap förutsätter också att man vet varför en mentor kunde vara bra för dig just nu eller insikt i vilket område man vill utvecklas i.

Deltagarna får möjlighet att utveckla sig genom att diskutera med en erfaren person inom det område man är intresserad av. Mentorn kan fungera som din vägledare, diskussionspartner eller bollplank, där du för fram tankar eller frågor. I bästa fall får man inspiration till studierna och framtida arbetsmöjligheter.

Själva mentorprogrammet tar 6 månader. Man jobbar självständigt med sin mentor och träffas en gång i månaden 1-2 timmar åt gången.

Låter det här som någonting för dig? Anmäl dig senast 19.10.2018 på länken.

Frågor? Kontakta:

Jessica Karlsson

projektkoordinator

0405477031

jessica.karlsson(at)luckan.fi

Mentorskap: ..en mer erfaren person – en mentor – stöder en annan person, en adept i karriärutvecklingen genom att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper genom att finnas till som bollplank. Mentorn och adepten träffas ca 1 ggr/mån och diskuterar i förtroende.