Utelias?

Tapaamaan uusia ystäviä

Luckan on Helsingin ytimessä sijaitseva suomenruotsalainen kohtaamispaikka eri kieli- ja väestöryhmille. Kiinnostaako sinua oppia tuntemaan uusia ihmisiä? Tule mukaan!

Haluaisitko osallistua FIKA mentoriohjelmaan?

Fika on mentoriohjelma missä vapaaehtoiset mentorit toimivat Suomeen vasta- muuttaneen henkilön tukena. Mentori-ohjelma räätälöidään vastaamaan mentoroitavan tarpeita ja mentorin mahdollisuuksia avustaa. Pari tapaa kuuden kuukauden aikana noin 4-8 tuntia per kuukausi.

Haluan mentoriksiHaluan mentorin

Tai tavata uusia ihmisiä Cirkeln-ohjelman kautta?

Cirkel-ohjelman kautta saat mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin, vaikkapa omassa kodissasi. Jokainen Cirkel-ryhmä koostuu neljästä toisilleen tuntemattomasta henkilöstä, joista yksi järjestää muille ohjelmaa. Järjestäjä voi esimerkiksi ehdottaa ruoanlaittoa ja illallista omassa kodissaan, tai vaikka iltapäiväkahveja kaupungilla. Jokainen ryhmä tapaa yhden kerran, mutta ohjelmaan voi osallistua niin monta kertaa kuin haluaa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Tai viettää aikaa LillaLuckanin perhekahviloissa?

LillaLuckan tarjoaa perhekahviloita monella teemalla. Pääkieli on yleensä ruotsi mutta ruotsin kielen osaaminen ei ole välttämätöntä osallistuakseen. Haluamme tarjota perheille kohtaamispaikan missä lapset voivat leikkiä ja harjoitella yhdessä leikkimistä. Luckanissa järjestetään seuraavia kahviloita: Väntans café (raskaana oleville ja vastasynnyttäneille), Baby Café (vauvat, pienet lapset, aikuiset), avoin päiväkoti (1-5 – vuotiaille ja aikuisille), Brazilian Friday (Lapset 0-12 v, kieli: portugali, kaikille avoin), Swedish Sunday (perheille, jotka haluavat oppia ruotsia), Italian Sunday (italiasta ja italian kulttuurista kiinnostuneille perheille). Kahvilat ovat maksuttomia ja eivät vaadi ilmoittautumista.

Lisää tietoa löytää tästä